“Reizen is evolueren.”
Pierre Bernardo
Ludwig Antonissen | De Breinpiloot

BESTEMMING

MKB

mkb
gele punt

Reis door je hersenen

voor de optimale versie van jezelf en je team

BREINREIZEN VOOR HET MKB

Vernieuwingen binnen je mkb-organisatie kunnen een uitdaging zijn. Andere methoden en processen hebben invloed op de motivatie en het gedrag van je medewerkers. Met een stuk bewustwording en de juiste tools kun je in spelen op ontwikkelingen die komen gaan.

De Breinpiloot is een energieke motivator die jouw team echt ‘aan kan zetten’ en helemaal toekomst-proof maakt aan de hand van nieuwe inzichten tijdens een masterclass, workshop of (reeks van) training(en).

Er zijn verschillende aanvliegroutes mogelijk. Hoewel een breinreis altijd maatwerk is, volgt hier een overzicht van de populaire reisbestemmingen. Het is mogelijk om een route samen te stellen waarop meerdere bestemmingen worden aangedaan, op één dag óf verspreid over een langere periode. De reisdetails worden afgestemd op het reisgezelschap en doorgenomen voordat de breinreis plaatsvindt.

MKB-bestemmingen van De Breinpiloot

Inspirerende stedentrip

De Breinpiloot geeft een bevlogen masterclass.

Mogelijke tussenstops:

Groepsreis op maat

Afhankelijk van je wensen, stelt De Breinpiloot een workshop of (reeks van) training(en) voor je hele team op maat samen.

Mogelijke tussenstops:

  • Teamontwikkeling
  • Teambuilding
  • Vitaliteit
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Muzikale creativiteit
  • Innovatiekracht

Privévlucht op maat

De Breinpiloot leert je 1-op-1 je brein optimaal te benutten. Je ontwikkelt nieuwe skills voor een betere focus in de gedigitaliseerde wereld waardoor je meer balans ervaart.

Als ultieme optie neemt De Breinpiloot je daadwerkelijk mee de lucht in, om vanuit een adembenemend perspectief de aardse gang van zaken te aanschouwen.

Meer weten over de breinreizen voor het MKB?

Neem contact op met Ludwig Antonissen, bereikbaar via telefoon 076 597 79 02 of mail naar ludwig@breinpiloot.nl.

“Ludwig de Breinpiloot is in staat om op een inspirerende wijze groepen en individuen in beweging te krijgen, zowel in de bovenkamer als fysiek. Met een mooie theoretische basis en mix van trainingsmethodieken weet hij eenieder naar het gewenste resultaat te brengen. Kortom een inspirator, coach en trainer in één pakket!”

Jurjen Sponselee | Divisiemanager SDW

"De training van Ludwig hebben we samen met onze medewerkers gevolgd. Het bijzondere aan deze training is dat het niet inzoomt op arbeids-gerelateerde kennis of ervaring maar op persoonlijke kwaliteiten en -drijfveren. Hierdoor zijn de kansen voor alle deelnemers gelijk. Het is verrassend om te zien dat arbeidsverhoudingen niet sturend of belemmerend zijn, maar dat er ruimte en (hernieuwde) energie in een groep ontstaat. De herkenning van de vele praktijkvoorbeelden die Ludwig de revue laat passeren, houdt het luchtig zonder dat de boodschap uit het oog wordt verloren. Nu, na 2 maanden is het nog steeds een actueel onderwerp van gesprek."

Elga van Hasselt | Van Hasselt Autoschade

"Inspirerend, verrassend, leerzaam, muzikaal maar bovenal energiek... Zo wil ik de workshop, die ik heb meegemaakt omschrijven. Door de energie van Ludwig en de verschillende werkvormen, landt de informatie blijvend. Aan te bevelen!"

Gerry Remmers | Remmers Interim Management

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930