“Hoe verder ik ga, hoe dichter ik tot mezelf kom.”
Andrew McCarthy
Ludwig Antonissen | De Breinpiloot

REISERVARINGEN

van
breinreizigers

gele punt

Reis door je hersenen

voor de optimale versie van jezelf en je team

REISERVARINGEN MET DE BREINPILOOT

Ben je op zoek naar een bevlogen spreker, coach of trainer voor een event? Of wil je graag een masterclass, workshop of 1-op-1 coaching om je MKB -organisatie toekomst-proof te maken?

Lees dan de ervaringen van breinreizigers die je voorgingen. Hieronder vertellen passagiers van De Breinpiloot over hun reiservaringen en de bestemmingen die ze hebben bezocht.

Reiservaringen van opdrachtgevers

“Ludwig de Breinpiloot is in staat om op een inspirerende wijze groepen en individuen in beweging te krijgen, zowel in de bovenkamer als fysiek. Met een mooie theoretische basis en mix van trainingsmethodieken weet hij eenieder naar het gewenste resultaat te brengen. Kortom een inspirator, coach en trainer in één pakket!”

Jurjen Sponselee | Divisiemanager SDW

"De training van Ludwig hebben we samen met onze medewerkers gevolgd. Het bijzondere aan deze training is dat het niet inzoomt op arbeidsgerelateerde kennis of ervaring maar op persoonlijke kwaliteiten en -drijfveren. Hierdoor zijn de kansen voor alle deelnemers gelijk. Het is verrassend om te zien dat arbeidsverhoudingen niet sturend of belemmerend zijn, maar dat er ruimte en (hernieuwde) energie in een groep ontstaat. De herkenning van de vele praktijkvoorbeelden die Ludwig de revue laat passeren, houdt het luchtig zonder dat de boodschap uit het oog wordt verloren. Nu, na 2 maanden is het nog steeds een actueel onderwerp van gesprek."

Elga van Hasselt | Van Hasselt Autoschade

"We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!"

Peter van de Donk | General Manager Van Neerbos Bouwmarkten Belgium

"Inspirerend, verrassend, leerzaam, muzikaal maar bovenal energiek... Zo wil ik de workshop, die ik heb meegemaakt omschrijven. Door de energie van Ludwig en de verschillende werkvormen, landt de informatie blijvend. Aan te bevelen!"

Gerry Remmers | Remmers Interim Management

"Met zeer veel plezier kijken wij terug op het programma van De Breinpiloot ter ere van ons 10-jarige bestaan. Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten (en veel geleerd) van een inspirerende sessie. Geen woord teveel gezegd, Ludwig is een topper!"

Hans Wilton | Wilton Investment Services B.V.

Breinreizen zijn muzikaal gefaciliteerde verkenningsvluchten voor de geest, waarbij horizonnen worden verbreed. Onderweg laat De Breinpiloot je als passagier kennismaken met een verrassende mix van duurzame teambuilding, innovatieve communicatietechnieken, storytelling en entertainment. Vul je koffer met inzichten en concrete tips & tricks voor het optimaliseren van je prestaties, effectiviteit en vitaliteit. Voor jezelf en je team. Ook voor grote groepen zijn er diverse bestemmingen mogelijk.

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930