Breinpiloot-label

Ludwig zet je organisatie aan het denken!

De Breinpiloot

Met de Breinpiloot als spreker gaat u op reis door uw organisatie! Beleef in een complete ervaring hoe Ludwig Antonissen alias de Breinpiloot met het publiek bevlogen het doel aanvliegt. Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspirerend is, maar ook een onderbouwde boodschap, praktische tools met een dosis humor, muziek en entertainment weet te brengen, dan is de Breinpiloot de juiste persoon! Perfect in combinatie met vitaliteitstrajecten, als kick-off, evenementen, netwerkborrels, studie- en trainingsdagen.

Inspireren, activeren, verrassen en met enthousiasme de energie aanjagen. Ludwig is een creatieve denker die op innovatieve manieren verbinding weet te maken tussen de onderwerpen en de mensen, wat zorgt voor resultaat. Haal het potentieel uit je brein, jezelf en medewerkers.

De interactieve en creatieve aanpak van de Breinpiloot zorgt ervoor dat iedereen op het puntje van de stoel zit en er ook vanaf komt!

Samen ontwikkelen is leuk, je krijgt een goed gevoel en ontdekt de mogelijkheden van je brein. Een lezing van De Breinpiloot werkt als een Upgrade voor het brein: bevorderend voor de productiviteit, lef, energie, bevlogenheid en vooral geluk. Zet je brein op maximaal met de Breinpiloot!

Neem contact op met Ludwig Antonissen, bereikbaar via telefoon 076 597 79 02 of mail naar ludwig@breinpiloot.nl.

Geschikt voor: MKB, groepen tot 350 personen

"We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!"

Peter van de Donk | General Manager Van Neerbos Bouwmarkten Belgium

"Met zeer veel plezier kijken wij terug op het programma van De Breinpiloot ter ere van ons 10-jarige bestaan. Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten (en veel geleerd) van een inspirerende sessie. Geen woord teveel gezegd, Ludwig is een topper!"

Hans Wilton | Owner Wilton Investment Services B.V.

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930