MENU-Contact-label

Ga ook mee op reis!

CONTACT OPNEMEN MET DE BREINPILOOT

Afspraak maken voor het bespreken van je reisplan? Neem dan gelijk contact op met Breinpiloot Ludwig Antonissen, bereikbaar via telefoon 06 54 937 539 of mail naar ludwig@breinpiloot.nl.

“Ludwig de Breinpiloot is in staat om op een inspirerende wijze groepen en individuen in beweging te krijgen, zowel in de bovenkamer als fysiek. Met een mooie theoretische basis en mix van trainingsmethodieken weet hij eenieder naar het gewenste resultaat te brengen. Kortom een inspirator, coach en trainer in één pakket!”

Jurjen Sponselee | Divisiemanager SDW

"De training van Ludwig hebben we samen met onze medewerkers gevolgd. Het bijzondere aan deze training is dat het niet inzoomt op arbeids-gerelateerde kennis of ervaring maar op persoonlijke kwaliteiten en -drijfveren. Hierdoor zijn de kansen voor alle deelnemers gelijk. Het is verrassend om te zien dat arbeidsverhoudingen niet sturend of belemmerend zijn, maar dat er ruimte en (hernieuwde) energie in een groep ontstaat. De herkenning van de vele praktijkvoorbeelden die Ludwig de revue laat passeren, houdt het luchtig zonder dat de boodschap uit het oog wordt verloren. Nu, na 2 maanden is het nog steeds een actueel onderwerp van gesprek."

Elga van Hasselt | Van Hasselt Autoschade

"Inspirerend, verrassend, leerzaam, muzikaal maar bovenal energiek... Zo wil ik de workshop, die ik heb meegemaakt omschrijven. Door de energie van Ludwig en de verschillende werkvormen, landt de informatie blijvend. Aan te bevelen!"

Gerry Remmers | Remmers Interim Management

"We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!"

Peter van de Donk | General Manager Van Neerbos Bouwmarkten Belgium

"Met zeer veel plezier kijken wij terug op het programma van De Breinpiloot ter ere van ons 10-jarige bestaan. Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten (en veel geleerd) van een inspirerende sessie. Geen woord teveel gezegd, Ludwig is een topper!"

Hans Wilton | Owner Wilton Investment Services B.V.

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930