“Om te leren, moet je veel reizen.”
Mark Twain

OVER UW GEZAGVOERDER

Het gezicht onder de pet

Ludwig Antonissen, alias de Breinpiloot, weet als geen ander hoe je met praktische trucs veranderingen in denkpatronen een boost kunt geven. Hoogvliegend, laagvliegend, hij is in staat om je telkens vanuit een ander perspectief naar de gebaande paden van je gedachtewereld te laten kijken. Ludwig neemt je mee, musiceert, motiveert en zet je aan het denken. Bevlogen, altijd positief en ontwapenend. Zo komt hij tot de kern en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten waarmee talenten tot bloei komen, de werksfeer verbetert en bedrijfsresultaten worden geoptimaliseerd.

Ludwig Antonissen

Hier spreekt uw breinpiloot

“Dames en heren, hier spreekt uw breinpiloot. Namens de gehele bemanning heet ik u van harte welkom aan boord van deze interlaterale vlucht van de linker hersenhelft naar de rechter en vice versa. We vliegen momenteel op grote hoogte met de wind in de rug. Het weer is helder en zonnig, waardoor we een geweldig uitzicht hebben op onze denkvoorkeuren en ongebaande wegen. Aangezien we wind mee hebben, is er voldoende tijd voor een ongeplande tussenstop. Suggesties kunt u doorgeven aan het cabinepersoneel. Verder wil ik u er nog op attenderen dat het tijdens de vlucht is toegestaan met elkaar van gedachten te wisselen. Wij wensen u een prettige vlucht."

koffer
buttons

Ludwig is in het bezit van een unieke pilotenkoffer. Behalve zijn paspoort, neemt hij daarin op elke vlucht mee:

  • Conservatorium, Codarts Rotterdam - DM/UM
  • NLP Certified Business Master Practitioner
  • HBDI Certified User
  • Vitaloog®
buttons

Vliegbrevetten

KLIK OP BREVET VOOR VERGROTING

Airmiles

Op de geboortegrond van Vincent van Gogh neemt Ludwigs leven al vroeg een creatieve vlucht. Na zijn opleiding aan het conservatorium doet hij jarenlang ervaring op in het onderwijs, en is hij als componist, (studio)muzikant en entertainer betrokken bij gerenommeerde producties en optredens in theater en op tv. Het uitstippelen van muzikale routes om mensen te raken, te enthousiasmeren, met elkaar te verbinden en boven zichzelf uit te laten stijgen, loopt als een rode draad door zijn carrière.

Als trainer en coach heeft hij zich toegelegd op het ‘Hele Brein Denken’, een persoonlijk ontwikkelingsproces gebaseerd op de beginselen van de neuropsychologie. Met een optioneel in te zetten crew van musici, artiesten, roadies en docenten maakt Ludwig van elke breinreis, kort of lang, een onvergetelijke ervaring.

Kennismaken met De Breinpiloot?

Neem contact op met Ludwig Antonissen, bereikbaar via telefoon 076 597 79 02 of mail naar ludwig@breinpiloot.nl.

kies jouw
bestemming

Breinreizen zijn muzikaal gefaciliteerde verkenningsvluchten voor de geest, waarbij horizonnen worden verbreed. Onderweg laat De Breinpiloot je als passagier kennismaken met een verrassende mix van duurzame teambuilding, innovatieve communicatietechnieken, storytelling en entertainment. Vul je koffer met inzichten en concrete tips & tricks voor het optimaliseren van je prestaties, effectiviteit en vitaliteit. Voor jezelf en je team. Ook voor grote groepen zijn er diverse bestemmingen mogelijk.

KIES JE REISBESTEMMING

Bestemming Event

Inspirerende spreker nodig die bezoekers of genodigden van je event echt 'aan kan zetten' en daarbij zorgt voor verrassende inzichten?

Volg deze route »

Bestemming MKB

Energieke motivator nodig die jouw organisatie helemaal toekomst-proof maakt tijdens een masterclass, workshop of (reeks van) trainingen?

Volg deze route »

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930