Bluezone-label

Reis door je hersenen

voor de optimale versie van jezelf en je team

Negen tinten blauw tour

Starten met vitaliteit?

Met de interactieve “Negen tinten blauw tour” ga je op reis naar de geheimen van de blue zones. “Blue zones” is de aanduiding voor plekken op de wereld waar mensen gemiddeld langer leven, gezonder en gelukkiger zijn. Op deze plekken leven de mensen volgens de negen “blue zone” leefregels.

Met deze reis ga je met deze leefregels interactief aan de slag om zo alle geheimen uit deze gebieden te ontrafelen. Je wordt tijdens deze reis uitgedaagd om in jouw omgeving je eigen blue zone te creëren.

Een “BLUE ZONE” inspiratiesessie kan een meerwaarde zijn voor een gemeente of bedrijf als zij een kickstart willen geven aan een vitaliteitsweek of vitaliteitstraject. Deze sessie kan gericht zijn op het delen van informatie en inspiratie over hoe je gezonder en gelukkiger kan leven, en hoe men dit concept van “Blue zones” kan vertalen naar de eigen omgeving.

Neem contact op met Ludwig Antonissen, bereikbaar via telefoon 076 597 79 02 of mail naar ludwig@breinpiloot.nl.

Geschikt voor: MKB, groepen tot 350 personen

“Voor meer informatie: www.yourownbluezone.com

"We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!"

Peter van de Donk | General Manager Van Neerbos Bouwmarkten Belgium

"Met zeer veel plezier kijken wij terug op het programma van De Breinpiloot ter ere van ons 10-jarige bestaan. Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten (en veel geleerd) van een inspirerende sessie. Geen woord teveel gezegd, Ludwig is een topper!"

Hans Wilton | Owner Wilton Investment Services B.V.

Breinpiloot | Ludwig Antonissen

Nassauplein 3
4881 CL Zundert
ludwig@breinpiloot.nl
Telefoon: 076 597 79 02
Mobiel: 06 54 93 75 39
KvK 20090930